Logo

Veel gestelde vragen

Voor welke leeftijd is Wobbelyoga?​

Yogales volgen op de Wobbel kan vanaf 4 jaar. Peuters kunnen samen met papa of mama op de Wobbel staan.

Bij Wobbelyoga is de lengte belangrijker dan de leeftijd. Tot ongeveer 1.35m passen kinderen het beste op de Original. In de praktijk betekent dit dat er tot 7 jaar wordt lesgegeven op de Original. De lessen voor 7 jaar en ouder worden gegeven op de Wobbel XL.

Waar kan ik lessen volgen?

Op deze pagina lees je waar in Nederland en België Wobbelyoga gegeven wordt. Deze docenten hebben allemaal de workshop bij ons gevolgd en geven les op de originele Wobbelboards.

Wil je op de hoogte blijven van leuke lessen en bijzondere events? Volg ons dan op Instagram of Facebook.

Ik organiseer een festival of event. Kan Wobbelyoga erbij zijn?

Jazeker! We komen met veel plezier samen met onze Wobbels en een geschikte ondergrond naar je toe. Neem contact op voor meer informatie.

Kan Wobbelyoga naar onze school komen?

Ook dat kan! Het hele team van Wobbelyoga heeft een pedagogische achtergrond. Rianne heeft daarnaast jaren voor de klas gestaan. We nemen dan ook graag de Wobbels mee naar school om zowel leerkrachten als kinderen kennis te laten maken met Wobbelyoga. Stuur ons een berichtje voor meer informatie.

Ik ben kinderyoga docent en wil graag Wobbelyoga gaan geven. Kan dat?

Ja dat kan zeker! We vinden het heel leuk als Wobbelyoga door heel Nederland en daarbuiten met net zoveel enthousiasme gegeven gaat worden. Lees hier meer over workshops en het startpakket voor docenten.