Logo


Ben je kinderyoga docent en wil je ook Wobbelyoga aanbieden?
Dat kan!

Speciaal voor kinderyoga docenten hebben we een workshop samengesteld waarin we je laten zien en ervaren hoe mooi alle elementen van yoga en de werking van de Wobbel samen kunnen komen in jouw eigen lessen. Er is aandacht voor zowel theorie als praktijk. We kijken naar de achtergrond van de Wobbel en natuurlijk stappen we er ook zelf op om zo de leukste houdingen en spelletjes met je te delen.

De agenda van dit najaar is heel even leeg. Ik verwacht namelijk een klein jongetje in de herfst op de wereld te zetten. De eerst volgende docenten workshop in Nederland zal plaats vinden in het voorjaar van 2024.
Op een geweldige locatie in het midden van Nederland ontvangen we je dan heel graag weer voor een bijzondere dag!


Wil je op de hoogte gehouden worden van de exacte datum mail ons dan.


Liever een workshop volgen in België?

In Sint Martens Bodegem ben je van harte welkom bij Levenscirkel: www.levenscirkel.com


Ook in Desselgem zullen er bij Amba-Amba weer docenten workshops op de agenda staan: www.amba-amba.be

De kosten voor de workshop bedragen 135 euro excl. btw.

Thee en wat lekkers staan voor je klaar en je krijgt een reader vol informatie en inspiratie mee. Na het volgen van de workshop kom je op de website in het register te staan zodat we een fijn netwerk van Wobbelyoga docenten opbouwen. Daarnaast krijg je bovenop de docenten korting nog eens 50 euro extra korting bij de aanschaf van jouw eigen Wobbel-pakket dat je kunt samenstellen bij Wobbel

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Neem dan contact op.